Sluiten

Advies

Oplossingen op maat of vragen over onze producten en services?

We helpen je graag!

Op afstand besturen met je telefoon, je stem gebruiken om de verwarming aan te zetten of inzicht in je stroomverbruik. De mogelijkheden van de nieuwe generatie thermostaten zijn eindeloos. Er zijn enorm veel leveranciers die wifithermostaten op de markt brengen en dat is natuurlijk fijn voor je als concument, want daardoor heb je ook veel mogelijkheden. Maar welke oplossing past nu het best bij jouw huis?


Advies vragen

Zeker in deze tijd waarin de technologische ontwikkelingen razendsnel gaan, is het prettig om bij dergelijke vragen advies in te winnen. We snappen namelijk best dat je daardoor soms door de bomen het bos niet meer ziet, maar gelukkig kunnen wij je daarbij helpen!Leg ons jouw vraagstuk voor en wij geven jouw advies over welke oplossing het meest geschikt is.

Oplossingen op maat

Wifithermostaten.nl verdiept zich altijd in jouw specifieke vraagstuk en kan bij de oplossing ervan terugvallen op deskundigheid op het gebied van de laatste innovaties. We bekijken per woonsituatie waar de behoefte ligt, zodat we altijd met een oplossing op maat kunnen komen. 

Goed contact met leveranciers

Er gebeurt veel in de markt en daarom is het zeer verstandig om goed contact t houden met de leverancers. Zo blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wifithermostaten.nl heeft korte lijnen met de belangrijkste leveranciers, zoals Honeywell, Nefit, en Remeha. Bovendien weet Wifithermostaten.nl alles over het daadwerkelijk installeren van de producten die je bij ons in de webshop koopt.

Wat betekent dat voor jou?

Onze producten zijn niet alleen innovatief, slim en handig in gebruik; ze zorgen er ook voor dat jij energie bespaart. 
Laat je door ons bijpraten welke mogelijkheden er op dit gebied zijn.

Energie én geld besparen

Natuurlijk, de nieuwe generatie thermostaten ziet er geweldig uit en is ook nog supergemakkelijk te gebruiken. Maar dat ze ook echt energie besparen en jou dus geld opleveren, weet nog niet iedereen. Wifithermostaten.nl echter wél. Laat je daarom door ons informeren op welke manier en met welke producten je minder energie zult verbruiken. Je portemonnee zal er blij mee zijn en tegelijkertijd help je mee aan een meer duurzame leefomgeving.

Wil je nu alvast kijken welke mogelijkheden onze producten voor jou bieden?

Via de Aansluittabellen zie je welke thermostaat er op jouw toestel past en waar je deze moet aansluiten.

Onder 'Alles over thermostaten' vindt je alle informatie over de verschillende thermostaten.

En bij 'Alles over Evohome' staat precies wat het Evohome-systeem inhoudt en voor jou kan betekenen.

Je kunt thermostaten vergelijken door ze aan te vinken op de productpagina's.

Op zoek naar persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.