Evohome

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina

Honeywell Evohome

Met het Honeywell Evohome systeem regel je de temperatuur van elke kamer in je huis apart. Zo zorg je er dus voor dat het in de badkamer lekker warm is, terwijl de verwarming op je slaapkamer juist uit staat als je dat het fijnste vindt slapen. Profiteer van extra comfort in huis terwijl je tegelijkertijd bespaart op je energiekosten.

 

Hoe werkt het Honeywell Evohome systeem?

Best gek toch dat de temperatuur in de meeste woningen maar op één plek in te stellen en af te lezen is. Daardoor is het lastig om de temperatuur van je afzonderlijke kamers goed te regelen. De oplossing hiervoor heeft Honeywell nu: het Evohome wifi systeem stelt je in staat om per kamer de gewenste temperatuur in te stellen. Kon dat voorheen alleen maar door gebruik te maken van slimme radiatorknoppen, tegenwoordig is het systeem uitgebreid zodat je verwarming ook buitenshuis via een app te bedienen is. Het handige is dat het modulair werkt. Zo begin je bijvoorbeeld eerst met alleen je woonkamer en een slaapkamer en breid je op een later moment naar wens uit.

 

Te gebruiken in elk huis

Het Evohome systeem is in principe in elk huis te gebruiken. Het maakt daarbij niet uit of je een aan/uit-ketel of een modulerende ketel hebt. Ook met warmtepompen, stadsverwarming en vloerverwarming werkt Evotouch prima samen. De bijbehorende app is beschikbaar voor iOS-en Android-apparaten. De thermostaat zelf is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, zodat je er altijd eentje vindt die het beste bij je woonstijl past.

 

Wil je ook het Honeywell Evohome systeem gaan gebruiken in je huis? Bij wifithermostaten.nl weten we alles over dit systeem en adviseren je dan ook graag op dit gebied. Direct al online bestellen? Geen enkel probleem in onze webshop. En als je bestelt voor 23.00 uur dan heb je hem de volgende dag al in huis.