Honeywell Evohome Beveiliging

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Honeywell alarm: Evohome beveiliging

Je vindt het belangrijk dat je huis een veilige plek is om in te wonen. Met Honeywell Evohome beveiliging zorg je ervoor dat ongenode gasten je huis niet binnen kunnen komen. Als het systeem beweging detecteert bij je huis, krijg je direct een seintje via de app op je telefoon. Je hebt de keuze uit verschillende pakketten, zoals het basispakket of het advanced pakket. Daarnaast maak je je huis ook veiliger door gebruik te maken van bijvoorbeeld een rookmelder of CO2-melder.

 

Evohome security: basispakket

Het Evohome basispakket bestaat uit een HUB waar je tot 32 onderdelen op aan kan sluiten, een magneetcontact, een bewegingsdetector, een afstandsbediening, voeding voor de HUB, een internetkabel, een handleiding en batterijen. De HUB detecteert automatisch de draadloze componenten en installeer je daardoor super eenvoudig.

 

Honeywell alarm: bediening via Total Connect Comfort App

Je Evohome alarm instellen doe je eenvoudig via de bijbehorende app, namelijk de Total Connect Comfort App. Je krijgt dan een melding op je telefoon op het moment dat er een beweging gesignaleerd wordt. En valt de stroom- of internetverbinding in huis weg? Dan krijg je een sms en e-mailbericht. Zo weet je zeker dat je altijd hoort of er iets niet in de haak is.

 

Snelle en makkelijke installatie

Het voordeel van het Evohome beveiligingssysteem is dat het super gemakkelijk te instaleren is. Geen uitgebreide handleidingen of ingewikkelde bedieningspanelen: het hele systeem is ontworpen om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Onze installatieservice heb je dan ook vast niet nodig. Beschadig je de plek waar je het systeem hangt liever niet? Bij elk onderdeel zitten materialen zodat je ook voor schroefvrije installatie kan kiezen. Wel zo makkelijk.

 

Haal ook beveiliging je huis binnen met een Honeywell alarm. Bestel eenvoudig bij ons online. Als je dat voor 23.00 uur doet, heb je het de volgende dag al in huis.