Honeywell Evohome Radiatoren

Radiatoren

Product 1 tot 15 van totaal 16

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Product 1 tot 15 van totaal 16

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Honeywell radiatorthermostaat

Wil je de temperatuur van individuele radiatoren in huis regelen? Zodat je de verwarming in de ene kamer hoger kan zetten terwijl de andere radiator uit blijft? Maak dan gebruik van een Honeywell radiatorthermostaat HR92. Vervang eenvoudig de bestaande radiatorknop op je verwarming door de radiatorthermostaat van Honeywell en je kan al aan de slag. Het enige dat je nodig hebt is een verwarming die al beschikt over een thermostaatknop.

 

Evohome HR 92

Deze slimme radiatorthermostaat is onderdeel van het Evohome systeem van Honeywell. Dat systeem bestaat uit een wifi thermostaat die je via een app bedient. Door de koppeling met bijbehorende radiatorknoppen van Honeywell, ben je in staat om elke zone in huis afzonderlijk te verwarmen. Die zone moet dan natuurlijk wel beschikken over een Honeywell HR92 radiatorknop. De radiatorthermostaat geeft op de knop zelf ook aan op welke temperatuur de betreffende radiator is ingesteld. Is de temperatuur voor jou even niet de juiste? Dan pas je het gemakkelijk handmatig op je verwarming aan. Wel zo handig als je je smartphone bijvoorbeeld even niet bij de hand hebt.

 

Honeywell Evohome radiatorenpakket

Je kan het Evohome systeem inclusief radiatorthermostaat ook als compleet pakket aanschaffen bij ons. Dan ben je in één keer klaar. Of wil je liever rustig aan beginnen? Ook dat is prima mogelijk want het betreft een modulair systeem. Je kunt later nog altijd extra knoppen aan je systeem toevoegen. Maximaal 12 zones zijn instelbaar via de bijbehorende app.

 

Wil je ook aan de slag met het Evohome HR92 systeem en specifieke radiatoren in je huis hoger of juist lager zetten? Bestel je gewenste producten dan gemakkelijk bij ons online. Bestel voor elf uur ’s avonds, dan heb je je aankopen de volgende dag al in huis. En ben je achteraf toch niet tevreden? We bieden ook een handige niet goed geld terug regeling. Maar of je die ooit nodig hebt?