Honeywell Evohome Starterpack

Evohome

Product 1 tot 15 van totaal 16

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Product 1 tot 15 van totaal 16

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Honeywell Evohome starterspakket

Met het Evohome starterspakket (ook wel het Evohome connected pakket genoemd) zorg je voor veel extra wooncomfort in huis. Regel je verwarming gemakkelijk via het centrale bedieningsapparaat waarmee je afzonderlijke verwarmingstijden instelt en regelt. Voorzien van een kleurentouchscreen en een overzichtelijke menustructuur zodat installatie en gebruik super gemakkelijk zijn. Zo heb je niet alleen de beschikking over een draadloze slimme thermostaat, maar krijg je ook radiatorregelaars erbij geleverd.

 

Evohome starterspakket: thermostaat

De Honeywell Evohome zoneverwarming beschikt over een geïntegreerde wifi gateway. Stel de temperatuur van elk individueel vertrek in, waar je ook bent. Hiermee verhoog je je wooncomfort en bespaar je tegelijkertijd op je energiekosten. De thermostaat met touchscreen heeft daarnaast ook een handige tafelhouder, zodat het bedieningspaneel altijd binnen handbereik en opgeruimd is.

 

Evohome connected pakket: radiatorknoppen

De meegeleverde radiatorknoppen in het Evohome starterspakket stellen je in staat om voor elke kamer of zone in je huis de temperatuur apart te regelen. Je vervangt je huidige radiatorknoppen door deze slimme exemplaren en voegt ze toe aan je Evohome Multizone systeem. Nu regel je via het systeem, de app of met behulp van de radiatorknoppen de verwarming per kamer. Wil je dat je huis al lekker warm is als je na je werk thuiskomt? Stel dan in op welke tijd je verwarming doordeweeks aan moet springen of stel het handmatig in. Gemakkelijk vanaf elke plek ter wereld.

 

Wil je ook slimme verwarming aan je huis toevoegen en zoek je naar een goed en gemakkelijk systeem om mee te beginnen? Kies dan voor het Evohome starterspakket. Het bestaat uit een draadloze wifi thermostaat, een tafelhouder en meerdere radiatorknoppen. Als je vervolgens nog de app op je smartphone downloadt, ben je helemaal klaar om de kamers in je huis afzonderlijk te verwarmen. Bestel direct bij ons online of neem contact op voor meer informatie.