Honeywell Evohome Thermostaat

Evohome

6 Artikel(en)

per pagina

6 Artikel(en)

per pagina

Had ik de verwarming nu eigenlijk uit gezet? Hoe vaak komt het niet voor dat je op je werk bent en je jezelf die vraag stelt? Als je kiest voor een Honeywell Evohome thermostaat ben je van dat probleem in elk geval verlost. Niet alleen bedien je via de bijbehorende app je thermostaat en verwarming op afstand, als je geofencing inschakelt weet het systeem simpelweg dat je niet thuis bent en zet hij automatisch de verwarming uit. Het enige gevaar wat je dan nog hebt, is dat je je telefoon thuis laat liggen. Maar hoe vaak overkomt je dat nu?

 

Hoe werkt de Honeywell Evohome thermostaat?

Het principe van een Evohome thermostaat is heel eenvoudig. Je installeert het systeem op een willekeurige plek in huis, want de thermostaat is via wifi verbonden zodat je niet gebonden bent aan de plek waar je oude thermostaat hangt. Daarnaast installeer je de bijbehorende app op je smartphone of tablet. Voeg slimme radiatoren toe: zo krijg je in elke ruimte de gewenste temperatuur. Nu is het alleen nog maar een kwestie van instellen.

 

Een zelflerend systeem

Het grote voordeel van een Honeywell Evohome thermostaat is dat het apparaat ook zelflerend is. De slimme software registreert hoe je je verwarming gebruikt en onthoudt dat vervolgens voor andere keren. Hoe vaker je de temperatuur regelt via de app, hoe meer gegevens het systeem van je ontvangt om te kunnen gebruiken voor de toekomst. En doet de Evohome een keertje toch niet helemaal wat je wil? Dan pas je de temperatuur zelf natuurlijk ook gemakkelijk even aan.

 

Ook profiteren van het gemak van een Evohome thermostaat? Of wil je liever eerst nog aanvullende informatie? Onze experts leggen het je graag allemaal uit. En heb je hulp nodig bij de installatie? Maak dan tevens gebruik van onze installatieservice. Hoef je je daar ook geen zorgen meer om te maken.