Honeywell Evohome Vloerverwarming

Vloerverwarming

13 Artikel(en)

per pagina

13 Artikel(en)

per pagina

Honeywell Evohome vloerverwarming HCE80

Beschikt je huis of appartement over vloerverwarming en wil je ook slimme technologie van Honeywell aan je verwarmingssysteem toevoegen? Maak dan gebruik van de Honeywell Evohome vloerverwarmingsoplossing HCE80. De HCE80-zoneregelaar regelt dan de toevoer van verwarmingswater naar maximaal 8 verschillende zones of kamers. Zo gebruik je je vloerverwarming alleen op de momenten dat dat nodig is. Heel comfortabel en daarnaast erg milieu- en portemonneevriendelijk.

 

Draadloze oplossing

De regelaar is draadloos en geschikt voor vloerverwarming en gebruik met radiatoren die via een centrale verdeler geregeld worden. Het systeem werk samen met een of meerdere draadloze kamerthermostaten. Het handigste is natuurlijk om gebruik te maken van het bijpassende Evohome systeem en de bijbehorende radiatorknoppen.

 

Ook koelen met het systeem

Het handige van dit systeem is dat je niet alleen kamers kunt verwarmen. Het is ook uitermate geschikt om een koelapparaat (zoals een airco) er mee aan te sturen. Ook al is het systeem in de basis geschikt voor vloerverwarming, ook van kamers met radiatoren regel je prima de temperatuur via dit systeem. Bovendien is alles programmeerbaar zodat de temperatuur van je verwarming op elk tijdstip van de dag automatisch geregeld wordt. In de standaardconfiguratie regel je vijf vertrekken of zones apart. Kies je voor de uitbreidingsmodule, dan beschik je in totaal over maximaal acht afzonderlijke zones of vertrekken.

 

Honeywell vloerverwarming kopen

Wil je ook Honeywell vloerverwarming online kopen? In onze webshop doe je dat heel eenvoudig. Als je voor 23.00 uur bestelt, heb je je product de volgende dag al in huis. Ben je zelf niet in staat de vloerverwarming en het systeem op de juiste manier te installeren of heb je er geen tijd voor? Schakel dan onze installatieservice in.