Aanmelden voor de RSS feed

Installatieservice

 

 

Laat je thermostaat goed installeren door onze experts

 

De meeste single-zone wifithermostaten lenen zich prima om zelf te installeren, maar vooral multi-zone oplossingen vergen kennis van thermostaten en loodgieterswerk. Het is daarom zeer aan te raden om de installatie van multi-zone oplossingen door een expert te laten uitvoeren. Zo voorkom je nare verrassingen achteraf.
.
Onze installatie-experts hebben uitgebreide kennis van zaken en zijn zeer kundig in het juist aansluiten van je verwarmingsoplossingen. Zo hoef je zelf niks uit te zoeken, werkt alles zoals het hoort en krijg je uitleg over het gebruik van het systeem. Het bespaart je tijd, gedoe en je kan erop vertrouwen dat je alles uit de wifithermostaat haalt!

 

Wat kost onze installatieservice en wat houdt het in?

De installatieservice van Wifithermostaten.nl is uitsluitend bedoeld voor installatie van multi-zone oplossingen. Wil je een enkele (single-zone) thermostaat laten installeren, dan raden we aan om de installatievoucher aan te schaffen.

 

Het is op voorhand lastig te bepalen hoe lang of complex de installatie is. Dit hangt af van de situatie: vloerverwarming, mogelijke aanpassingen aan de bestaande installatie of andere factoren. Deze kunnen ervoor zorgen dat de installatie complexer wordt en dus langer duurt. Een complete installatie is er al vanaf 300 euro. Daarvoor installeren we jouw multi-zone oplossing, geven we advies en uitleg.

 

Wat is inbegrepen in de installatieservice?

>     Alle apparatuur (zoals in offerte) installeren en aansluiten
>     Instellen van apparatuur
>     Uitleg over gebruik van het product
>     Klein aansluitmateriaal is inbegrepen
>     Voorrijkosten zijn inbegrepen (m.u.v. Waddeneilanden en België
>     Bekijk hier alle voorwaarden:
       Installatievoorwaarden ondernemersorganisatie Techniek Nederland
       Voorwaarden Wifithermostaten.nl


Hoe vraag je een offerte aan?

Neem contact op met ons voor het aanvragen van een installatie. Bij deze aanvraag stelt onze medewerker een aantal vragen om in te schatten welke oplossing het beste bij jouw situatie past en hoe lang een installatie gaat duren. Je ontvangt daarna een offerte per e-mail. Na akkoord nemen we contact met je op om de installatie in te plannen. De betaling dien je na de installatie te doen bij onze installateur. Dit kan uitsluitend per pin.


Certificaten


 Lid van Techniek NederlandHoneywell certifiedTado certified