Over ons

 

 

Wifithermostaten.nl is niet zomaar een webshop. Wij zijn specialisten op het gebied van de nieuwe generatie thermostaten en andere connected devices voor in en om het huis.

 

Door onze vakkennis en oprechte interesse in jouw vraagstuk, kunnen we je nog beter adviseren over de producten in onze webshop en zetten wij te allen tijde net dat ene stapje extra. Zo vinden we de oplossing die het beste past bij wat jij nodig hebt.

 

Vraag het onze experts

 

Wij zijn specialisten op het gebied van de nieuwe generatie thermostaten en bijbehorende accessoires. Niet alleen vind je een volledig en uitgebreid assortiment in onze shop, maar kennen onze experts alle uitgebreide mogelijkheden van onze producten en voeren we efficiente en foutloze installaties uit.

Wifithermostaten.nl volgt continu trainingen en de laatste innovaties op het gebied van zogenaamde connected devices voor in en om het huis. De ontwikkelingen van de nieuwste wifithermostaten, klokthermostaten en kamerthermostaten, volgen we op de voet.

 

Service

We vinden het belangrijk dat je een goede keus maakt en geen spijt krijgt van je aankoop. De experts van Wifithermostaten.nl staan daarom altijd voor jou klaar. Zowel als het gaat om het geven van advies, het leveren van het gewenste product als de installatie hiervan. Geen vraag is te gek voor onze experts, dus neem vrijblijvend contact op.

 

Als je vóór 23.00 uur bestelt, heb je in de meeste gevallen jouw aankoop de volgende dag al in huis. (Lees volledige leveringsvoorwaarden). Doordat we erkend dealer of ambassadeur zijn van veel productleveranciers, kunnen wij in de meeste gevallen snel een oplossing aandragen, indien je niet tevreden bent over je product. Bij Wifithermostaten.nl krijg je om die reden zelfs 3 jaar éxtra garantie op de Honeywell Evohome.

 

Meer weten? Lees onze veelgestelde vragen over levering en installatie of neem gerust contact met ons op.

[contactgegevens]

 

Wifithermostaten.nl is onderdeel van smarthome webshop 50five.nl. Beide partijen focussen zich op leveren van expertise en service om jou te helpen een perfect 'connected home' te krijgen.

 

 

Wij zijn aangesloten bij:

Honeywell  :  Erkend Ambassadeur - 5 jaar garantie op Evohome ipv 2!
Tado  :Erkend Dealer en Officiele installateur voor Nederland
Nefit  :  Erkend Comfort Dealer
Remeha  :  Erkend Dealer
Ecobee  :  Erkend Dealer
Webshop keurmerk  :Erkende Webshop