Sluiten

Over ons

Meer leveranciers,
meer producten én
meer mogelijkheden

Onderdeel van 50five Group

Dat is waar wifithermostaten.nl helpt. Wij zijn er om mensen te steunen met advies over de juiste producten en met installatie op maat. Wifithermostaten.nl is ontstaan om het juiste antwoord te bieden op alle vragen over en behoeften in wifithermostaten; we vinden en installeren de ideale oplossing voor iedere specifieke situatie


Onderdeel van 50five Group

We zijn sinds 2017 onderdeel van 50five, de specialist op het gebied van smart home. Zij leveren de producten en de administratieve ondersteuning, zodat wij kunnen doen waar we goed in zijn: het leveren van de expertise én de beste service voor de nieuwe generatie wifithermostaten.

Volledige ondersteuning

Wifithermostaten.nl biedt volledige ondersteuning, zodat mensen niet bang hoeven te zijn voor moeilijke systemen en dat ze optimaal kunnen profiteren en genieten van de mogelijkheden. We nemen die angst weg door een totaalpakket te bieden: van product en installatie tot advies:

Producten

We bieden een select aantal hoogwaardige producten in onze webshop, zodat we altijd over de juiste kennis over ons assortiment beschikken. We houden korte lijntjes met onze leveranciers, zodat we op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en de nieuwste producten. We zijn steeds één van de eerste partijen die nieuwe producen verkopen door onze goede relatie met onze leveranciers. Het is niet voor niets dat zij soms onze installatie-experts bellen met vragen over hun eigen producten.

Advies

Op de website bieden we informatie over onze producten, zodat we veel vragen van onze klanten kunnen beantwoorden. Onze afdeling Customer Support staat klaar per e-mail, Facebook en Twitter om de problemen van de klant te begrijpen en om de juiste oplossing te bieden. Onze installatie-experts installeren vervolgens de producten thuis en geven advies over het gebruik ervan.

Installatie

Onze gecertificeerde installateurs zijn opgeleid om alle vraagstukken bij de consumenten te kunnen oplossen. Zij vertrekken pas als ze zeker weten dat de producten werken en dat de klant snapt hoe het werkt. Zo weten we zeker dat onze klanten tevreden zijn over hun investering.

Leuker en comfortabeler

We merkten dat er veel angst leefde bij consumenten over het gebruiken van slimme apparaten. Het zijn complexe producten met veel techniek en zonder technische achtergrond is het vaak een grote uitdaging om de producten te gebruiken. Het stopt niet bij het ophangen van een slimme thermostaat, maar betekent ook het uit handen geven van de controle aan een app op de smartphone. Die stap is voor veel mensen lastig: hoe werkt de app voor wifithermostaten en wat kun je ermee? Dat zijn vragen die we graag beantwoorden voor je, zodat we je kunnen laten zien dat die angst niet nodig is. Slimme apparaten maken het leven juist leuker en comfortabeler.

Onze dienstverlening

Deze website is de eerste stap voor consumenten om de juiste oplossing te vinden voor hun situatie. We geven een beeld van wat er mogelijk is voor de klant en hoe hij of zij kan profiteren van de oplossing. Dan begint het pas echt voor ons: nadat we ons laten informeren over de situatie bij de klant, zoeken wij de juiste oplossing en geven advies op maat. We maken een afspraak zodat onze installateur langs kan komen. Hij installeert het product en adviseert over het gebruik ervan. Onze expert gaat echt pas weg als het volledig duidelijk is voor de klant en alle vragen zijn beantwoord. We zijn pas tevreden als onze klant optimaal geniet van zijn aankoop.