Alle thermostaten

Product 1 tot 15 van totaal 45

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Product 1 tot 15 van totaal 45

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Slimme thermostaat

Wil je een slimme thermostaat kopen of ben je op zoek naar meer informatie over draadloze thermostaten? Laat je dan adviseren door de specialisten van wifthermostaten.nl. Wij beschikken over een uitgebreide kennis op dit gebied en vinden altijd een geschikte draadloze thermostaat voor jouw specifieke situatie. Wil je naast advies ook nog hulp bij installatie? Ook dat is mogelijk, gewoon door slim gebruik te maken van onze installatieservice.

Meer informatie over een slimme thermostaat

Een slimme thermostaat noem je ook wel wifi thermostaat of draadloze thermostaat. Het werkt als volgt. Je sluit de thermostaat aan op de verwarmingsketel van je huis en downloadt de bijbehorende app op je telefoon of tablet. Zorg er wel voor dat je ketel compatibel is met het soort thermostaat dat je uitkiest. Bedien voortaan je verwarming op afstand en stel voorkeurstemperaturen en –tijden in. Bijvoorbeeld dat je verwarming aangaat net voordat je normaal gesproken thuiskomt van je werk.

 

Voordelen van een slimme thermostaat

Het handige van een slimme thermostaat is dat hij zelflerend is. Het apparaat ‘weet’ na een tijdje gewoon hoe laat je ’s avonds meestal thuis komt. Hij stelt dan automatisch op het juiste tijdstip de juiste temperatuur voor je in. Ook heb je goed inzicht in je energieverbruik met een slimme thermostaat. En dat scheelt natuurlijk weer voor je portemonnee!

 

Een slimme thermostaat kopen bij wifithermostaten.nl

Je hebt bij ons een ruime keuze op het gebied van draadloze thermostaten. We adviseren en verkopen onder andere de merken Honeywell, Nest, Tado, Salus en Netatmo. En ook allerlei handige accessoires en andere slimme apparaten bestel je gemakkelijk bij ons online. Zo maak je van je woning een comfortabele plek om in te leven. Wist je trouwens dat als je voor 23.00 uur bij ons bestelt je je aankoop de volgende dag al in huis hebt?