Alle thermostaten

Alle thermostaten

Product 1 tot 15 van totaal 28

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Product 1 tot 15 van totaal 28

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Thermostaat kopen

Wil je een thermostaat kopen maar weet je niet precies welk soort thermostaat voor jou geschikt is? Laat je dan informeren en adviseren door de specialisten van wifithermostaten.nl. Wij zijn heel goed op de hoogte van alles dat met thermostaten te maken heeft. Of je je nu aan het oriënteren bent of al precies weet wat je nodig hebt: informatie over de verschillende soorten thermostaten is nu eenmaal nooit weg.

 

Kamerthermostaten en klokthermostaten

Met een kamerthermostaat regel je het aan- en uitzetten van je cv-ketel. Met de hand zet je dan elke dag de verwarming hoger of lager. Bij een klokthermostaat regel je je temperatuur in huis automatisch. Je stelt hem één keer voor de hele week in en vervolgens stelt de verwarming zich elke dag op de door jou ingevoerde temperaturen in.

 

Digitale thermostaat: de smart thermostaat

Tegenwoordig kan je nog een stap verder gaan in het regelen van de temperatuur in je huis. Met behulp van een smart thermostaat bedien je je verwarming via wifi. Of althans: de thermostaat is via wifi verbonden en jij kan met behulp van een app de temperatuur per kamer instellen. Zo geef je de badkamer net een graadje meer dan de woonkamer of zorg je er bijvoorbeeld voor dat de verwarming in je werkkamer alleen in de avonduren brandt.

 

Modulair systeem

Het voordeel van de meeste wifi thermostaten is dat ze modulair op te bouwen zijn. Dat betekent dat je kunt beginnen om alleen de woonkamer op de juiste temperatuur te krijgen. Later breid je je systeem dan uit met slimme radiatorknoppen. Daarmee zorg je ervoor dat je de temperatuur voor elke kamer of zone afzonderlijk bepaalt. Of koppel je beveiligingscamera en slimme deurbel ook aan je domotica systeem zodat je een complete oplossing in huis hebt.

 

Wil je ook een thermostaat kopen om de temperatuur in huis automatisch te regelen? Onze specialisten adviseren je graag. Weet je al precies wat je nodig hebt? Bestel je product dan gemakkelijk in onze webshop. Voor 23.00 uur besteld, betekent morgen al in huis!