Nefit Kamerthermostaat

Kamerthermostaten

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Met een kamerthermostaat schakel je de temperatuur in huis gemakkelijk hoger en lager. Het merk Nefit heeft verschillende types kamerthermostaten beschikbaar. In onze webshop selecteer je dan ook gemakkelijk de voor jou meest geschikte optie. Wil je een bedrade kamerthermostaat of wil je juist het gemak van een draadloze Nefit kamerthermostaat ervaren? We hebben beide types voor je beschikbaar, dus kies de voor jouw situatie meest geschikte optie.

 

Kamerthermostaat van Nefit: meerdere mogelijkheden

Een kamerthermostaat van Nefit is een thermostaat die met je meevoelt. Nefit heeft een geavanceerde regelmethode ontwikkeld waardoor je ketel zuiniger én comfortabeler stookt. In tegenstelling tot gewone cv-ketels regelt een ketel van Nefit de warmte in huis op basis van wat jij voelt: namelijk de luchttemperatuur. Hiervoor maakt een Nefit-ketel gebruik van een scherp zintuig: de zogeheten Moduline kamerthermostaat. Je hebt bij ons de keuze uit de Moduline 100, 200 en 1000. Kies je voor de nieuwste Nefit kamerthermostaat, de Moduline Easy, dan kun je de thermostaat ook door middel van een handige app op afstand bedienen.

 

De draadloze kamerthermostaat van Nefit: de Moduline Easy

De Moduline Easy heeft een stijlvol design en past in elk interieur. Bovendien is het apparaat heel gemakkelijk te bedienen. Dat doe je namelijk gewoon via je smartphone of tablet. Wat ook handig is aan deze draadloze kamerthermostaat, is dat hij zelflerend is. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis zijn en stelt de verwarming dan automatisch op de juiste temperatuur in.

 

Een Nefit kamerthermostaat kopen

Of je nu een draadloze of bedrade Nefit kamerthermostaat zoekt: bij ons kun je beide types in de webshop aanschaffen. Maak je keuze en bestel het apparaat van je voorkeur. Als je je bestelling vandaag voor 23.00 uur plaatst, dan heb je je Nefit kamerthermostaat de volgende dag al in huis als hij bij ons op voorraad is.