Remeha Kamerthermostaat

Kamerthermostaten

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Met een Remeha kamerthermostaat regel je zelf elke dag de temperatuur in je huis. Op het apparaat zelf stel je de temperatuur in huis gemakkelijk hoger en lager in. Bij het merk Remeha heb je op dit moment 1 type kamerthermostaat en dat is de Remeha qSense. Ben je op zoek naar een model met een uitgebreide regeling, zoals een klokprogramma of een weersafhankelijke regeling? Dan is de Remeha iSense klokthermostaat beter geschikt.

 

Kamerthermostaat van Remeha: klein en compact

De qSense Remeha kamerthermostaat is een eenvoudige en compacte regelaar. Toch beschikt hij over dezelfde comfortprestaties als de iSense. Wil je snel een eenvoudig de temperatuur in de kamer veranderen? Op de Remeha qSense heb je slechts één draai aan de knop nodig. Bekijk het overzichtelijke blauwe display zodat je weet wat de gemeten en de ingestelde temperatuur is. Natuurlijk wordt ook je ketel optimaal benut met deze kamerthermostaat. Daar zorgen de uitgekiende regelstrategie en de modulerende werking van de thermostaat wel voor.

 

Zo werkt een kamerthermostaat

Een kamerthermostaat is een conventionele thermostaat die je nog vaak in wat oudere woningen terugziet. De werking is als volgt. Het apparaat meet constant de kamertemperatuur en vergelijkt die met de waarde die jij op je thermostaat hebt ingesteld. Is er een verschil tussen die twee waardes, dan zorgt de kamerthermostaat ervoor dat het in huis juist warmer of kouder wordt. Zo wordt uiteindelijk de voor jou gewenste temperatuur bereikt. Ideaal, want zo voorkom je dat je verwarming urenlang onnodig blijft stoken.

 

Een Remeha kamerthermostaat kopen

Wil je ook een Remeha kamerthermostaat kopen om de temperatuur in huis gemakkelijk te regelen? Laat je dan informeren en adviseren door de experts van wifithermostaten.nl. Of bestel direct een exemplaar online in onze webshop. Als je dat nog voor 23.00 uur vanavond doet, heb je hem morgen al in huis.