Klokthermostaten

Klokthermostaten

9 Artikel(en)

per pagina

9 Artikel(en)

per pagina

Draadloze klokthermostaat

De klokthermostaat bestaat inmiddels al heel wat jaren en is een handig apparaat om de temperatuur in huis voor elke dag van de week te regelen. Zo gaat de verwarming ’s nachts uit als je in bed ligt en bijvoorbeeld weer aan als je van je werk thuiskomt. Door de opkomst van slimme technologie kan je tegenwoordig nog veel meer met een klokthermostaat. Kies voor een draadloos exemplaar en regel de temperatuur via de bijbehorende app. Of laat het systeem leren van jouw gedragingen zodat het automatisch warmer of juist kouder wordt in huis. Voeg ook slimme radiatorknoppen toe zodat je de temperatuur van elke kamer afzonderlijk aanpast.

 

Klokthermostaat: vloerverwarming en stadsverwarming

Heb je vloerverwarming en wil je je klokthermostaat vervangen door een draadloos exemplaar? Let er dan wel op dat de thermostaat ook daadwerkelijk geschikt is om vloerverwarming aan te sturen. Hetzelfde geldt voor als je gebruikmaakt van stadsverwarming. Zorg dan voor een thermostaat die ook compatibel is met deze vorm van verwarming. Onze experts vertellen je er graag meer over. En als je wil, helpen ze je ook bij de installatie.

 

Verschillende soorten en merken

Er bestaan veel verschillende soorten klokthermostaten. In onze webshop vind je alleen thermostaten terug die wij goed genoeg vinden voor onze klanten. Want als je er zelf niet achter staat, waarom zou je het aan anderen dan adviseren? We hebben apparaten van onder andere Honeywell, Remeha en Netatmo in ons assortiment. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? We helpen je graag bij het maken van een keuze. Misschien dat onze duidelijke site je al genoeg aanknopingspunten biedt, maar mocht dat niet het geval zijn dan kun je altijd contact opnemen.

 

Een klokthermostaat kopen is een eenvoudig karwei bij wifithermostaten.nl. Is het product voorradig en bestel je voor 23.00 uur? Dan heb je je klokthermostaat de volgende dag al in huis.