Honeywell Klokthermostaat

Klokthermostaten

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina

Ben je op zoek naar een klokthermostaat van Honeywell? Of heb je behoefte aan informatie over dit product? Dan ben je bij wifithermostaten.nl op de juiste plek beland. Onze vakmensen adviseren je op het gebied van thermostaten en alles wat daarmee samenhangt. Zo helpen we je om een perfect ‘connected home’ te krijgen.

 

Wat is een klokthermostaat?

Met een klokthermostaat stel je de temperatuur in huis voor meerdere periodes per dag vooraf in. Zodat ’s ochtends een kwartier voor je gaat douchen de verwarming al aanspringt. Of dat hij juist in de avond op een doordeweekse dag eerder uitgaat dan in het weekend. Zo zorg je voor een comfortabel huis én bespaar je tegelijkertijd op je energiekosten. De verwarming staat dan namelijk niet meer onnodig aan.

 

Welk soort klokthermostaat?

Er bestaan verschillende soorten klokthermostaten van het merk Honeywell. Het belangrijkste verschil zit hem in de regeling van je cv-ketel. Een Honeywell klokthermostaat is namelijk leverbaar in een aan/uit-regeling en in een modulerende regeling. Welk type voor jou geschikt is, hangt dus af van het soort cv-ketel dat je in huis hebt. Bij een aan/uit-thermostaat stel je een bepaalde temperatuur in en zorgt de thermostaat ervoor dat de kamer op die temperatuur blijft. Bij een modulerende thermostaat vraagt het apparaatje aan de ketel een watertemperatuur die voor dat moment noodzakelijk is om de kamer te verwarmen. Is de juiste temperatuur bereikt? Dan gaat de ketel branden op een lager vermogen. Dat is dus extra zuinig en rendabel voor je ketel en je energierekening.

 

Wil je ook een klokthermostaat van Honeywell voor in je huis aanschaffen? Onze specialisten adviseren je graag. Weet je al precies welke thermostaat je nodig hebt? Bestel hem dan gemakkelijk in onze webshop. Voor 23.00 uur besteld, betekent morgen al in huis!