Honeywell Chronotherm

Klokthermostaten

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Of je nu een aan/uit-ketel of een modulerende ketel hebt: met een Honeywell Chronotherm thermostaat heb je altijd een geschikte oplossing. Onze experts zijn goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op om te kijken wat voor jouw situatie de meest geschikte optie is. Wij adviseren je op het gebied van thermostaten en alles wat daarmee te maken heeft.

 

Honeywell Chronotherm Touch

De Honeywell Chronotherm Touch is een klokthermostaat die geschikt is voor aan/uit-ketels. Hij is volledig programmeerbaar en blinkt uit door het moderne design, de eenvoudige bediening en de energie-efficiënte werking. Stel snel en gemakkelijk je persoonlijke zevendaagse programma in. Haal hem van de grondplaat af en neem hem op schoot om hem met de hand in te stellen. De gebruiksvriendelijke bediening via touch screen maakt het nog makkelijker om voor elk moment van de week de gewenste temperatuur in te stellen. Het verlichte scherm is daarbij voorzien van Nederlandse tekst.

 

Honeywell Chronotherm Touch Modulation

Heb je een modulerende ketel? Dan is de Honeywell Chronotherm Touch Modulation voor jouw situatie uitermate geschikt. Deze programmeerbare modulerende klokthermostaat maakt gebruik van een OpenTherm-communicatieprotocol. Het apparaat is wederom voorzien van een touch screen wat de bediening zeer eenvoudig maakt. En dankzij de zelflerende software weet je zeker dat je een duurzame comfortregeling in huis haalt. Voordat je thuiskomt, is de verwarming al automatisch op de juiste temperatuur ingesteld.

 

Wil je ook de techniek van Honeywell Chronotherm Touch je huis binnenhalen? Bestel dan de thermostaat die past bij jouw cv-ketel gemakkelijk bij ons online. Zie je op tegen het installeren van het apparaat? Maak dan gebruik van onze handige installatieservice.