Nefit Klokthermostaat

Klokthermostaten

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Heb je een Nefit verwarmingsketel en ben je op zoek naar een geschikte klokthermostaat? Nefit heeft daarvoor verschillende opties. Voor bedrade oplossingen heb je de keuze uit de Nefit Moduline 200, 300 of 400. Met deze eenvoudige thermostaten met handige functies regel je gemakkelijk de temperatuur in je huis. Kies je voor het 200-model dan heb je een gemakkelijke voorinstelling voor nachtverlaging van je thermostaat. De andere twee modellen bieden uitgebreidere functies. Zoals het invoeren van een dag- of weekprogramma zodat de verwarming niet onnodig brandt als je niet thuis bent. De warmteregeling wordt daarbij ook gebaseerd op wat jij voelt: de temperatuur van de omgeving. Elke drie seconden checkt de Nefit klokthermostaat dan de temperatuur en past die indien nodig in huis aan.

 

Aangename warmte

Met een klokthermostaat van Nefit profiteer je van de geavanceerde Nefit- regelmethode. Je voelt altijd aangenaam gelijkmatige warmte en het wordt vanzelf behaaglijk. Bovendien ben je zuiniger met energie dan met een gewone HR-ketel. Die regelt de warmte namelijk op basis van de temperatuur van het water in de cv-leidingen.

 

Groot gemak met een Nefit klokthermostaat

Andere voordelen van een bedrade klokthermostaat van Nefit zijn dat er veel praktische informatie op het display gegeven wordt (bij de modellen 300 en 400). Zowel tekst als grafieken zijn op het scherm zichtbaar. Ook stel je de thermostaat erg gemakkelijk in, zodat je snel zorgt voor een aangename warmte in huis en een verlaging van je energierekening.

 

Wil je ook genieten van het comfort van een klokthermostaat van Nefit? Bij ons bestel je die gemakkelijk online. Als het product op voorraad is en je bestelt voor 23.00 uur, dan heb je hem de volgende dag al in huis. Achteraf toch niet tevreden over je aankoop? Geen zorgen, je stuurt je thermostaat dan binnen 55 dagen kosteloos aan ons retour.