Nefit Moduline

Klokthermostaten

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Nefit Moduline klokthermostaat

Met een Nefit Moduline klokthermostaat regel je gemakkelijk de temperatuur in huis. We hebben daar drie modellen van beschikbaar in ons assortiment. De Nefit Moduline 200, de Nefit Moduline 300 en de Nefit Moduline 400. Stuk voor stuk eenvoudige thermostaten met allerlei handige functies. Van een gemakkelijke voorinstelling voor de nachtverlaging van je thermostaat tot aan het invoeren van een dag- of weekprogramma zodat de verwarming niet onnodig brandt als je niet thuis bent.

 

Nefit Moduline 200

De Nefit Moduline 200 is een eenvoudige thermostaat met nachtverlaging, uiteraard geschikt voor Nefit-ketels. Alleen in combinatie met Moduline maakt je HR-ketel gebruik van de geavanceerde Nefit-regelmethode. Het gevolg is dat je je comfort verhoogt en je energierekening verlaagt. Daarnaast is het bedienen van dit apparaat uiterst eenvoudig.

 

Nefit Moduline 300

Kies je voor de Nefit Moduline 300 dan heb je een klokthermostaat voor Nefit-ketels in huis die beschikt over een duidelijk en groot scherm voor zes regels tekst of een grafiek. Ook hier profiteer je van de geavanceerde Nefit-regelmethode. Ervaar aangenaam gelijkmatige warmte: de temperatuur wordt elke drie seconden door het systeem gecheckt. Bovendien ga je zuiniger met energie om dan met een gewone HR-ketel.

 

Nefit Moduline 400

De Nefit Moduline 400 heeft alles wat de 300 ook biedt en voegt daar nog weersafhankelijk regelen aan toe. Dat houdt in dat de ketel wordt aangestuurd op basis van de buitentemperatuur. Ook beschikt deze thermostaat over een vakantiefunctie, zodat je weekprogramma tijdelijk gedeactiveerd wordt om niet onnodig te stoken als je op vakantie bent.

 

Wil je ook een klokthermostaat van Nefit aanschaffen? Bij ons bestel je die gemakkelijk online. Als je voor 23.00 uur bestelt, dan heb je hem de volgende dag al in huis (mits het apparaatje bij ons voorradig is natuurlijk). Achteraf toch niet tevreden over je aankoop? We maken gebruik van een niet goed geld terug garantie binnen 55 dagen na aankoop.