Remeha Klokthermostaat

Klokthermostaten

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Heb je een Remeha cv-ketel en ben je op zoek naar een bijpassende Remeha klokthermostaat? Wij zijn gespecialiseerd in alles dat met thermostaten te maken heeft, dus ook in apparaten van dit merk. Je hebt in onze webshop de keuze uit drie types klokthermostaten van Remeha: de iSense, de iSense RF en de eTwist. Laat je bij je uiteindelijke keuze leiden door wat je nodig hebt in jouw situatie en natuurlijk ook je bijbehorende budget. Hier vind je in elk geval alvast meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

 

Remeha iSense thermostaat

Een kwalitatief hoogwaardige thermostaat voorzien van weersafhankelijke regelaar. Wat opvalt is ook de gebruiksvriendelijke bediening en de overzichtelijke menustructuur. Het scherm heeft een blauw backlight zodat je een goed beeld hebt van de actuele situatie. Instellen, uitzetten en veranderen van de klokprogramma’s is dan ook bijzonder overzichtelijk.

 

Remeha iSense RF thermostaat

De Remeha iSense RF is een draadloze klokthermostaat die net als de iSense geschikt is voor Opentherm toestellen. Alle functies die de standaard iSense heeft, zijn ook in de iSense RF aanwezig. Je plaatst de iBase zender/ontvangen bij je cv-ketel waarna je de thermostaat op een willekeurige plek in huis ophangt. Zo ben je niet gebonden aan de standaard plek van je thermostaat.

 

Remeha eTwist thermostaat

Met de Remeha eTwist thermostaat stel je je verwarming in en pas je die aan waar en wanneer dat jou het beste uitkomt. Natuurlijk uitermate geschikt voor toepassing op alle Remeha cv-ketels, maar daarnaast ook geschikt voor Opentherm en aan/uit-toestellen van andere fabrikanten. De ingebouwde wifi-module stelt je in staat de temperatuur vanaf elke gewenste plek in te stellen met behulp van de gratis eTwist app.

 

Wil je ook een Remeha thermostaat aanschaffen? Bij ons bestel je het product van je voorkeur gemakkelijk online. Profiteer van onze snelle levering en een kosteloze niet goed geld terug garantie als je je product binnen 55 dagen terugstuurt.