Remeha iSense Thermostaat

Klokthermostaten

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 Beschik je over een Remeha cv-ketel en zoek je naar een bijpassende klokthermostaat? Kies dan voor de Remeha iSense thermostaat. Die is zeer veelzijdig, gemakkelijk in gebruik en hij beschikt over een weersafhankelijke regelaar. Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en bovenal intuïtief in het gebruik.

 

Behoud het overzicht met de Remeha iSense thermostaat

Met de Remeha iSense klokthermostaat profiteer je van de vele voordelen die dit apparaat je te bieden heeft. Het grote scherm beschikt over een blauw backlight, zodat je altijd een overzichtelijk beeld van de actuele situatie hebt. Wil je de instellingen aanpassen? Ook dan zorgt het scherm voor duidelijkheid en overzicht. De teksten worden zeer helder weergegeven, zodat je binnen de kortste keren deze thermostaat onder de knie hebt.

 

Extra uitleg indien nodig: iSense klokthermostaat

Wat ook handig is aan de Remeha iSense is dat het apparaat is voorzien van hulpteksten. Je kan die op verschillende plekken in het menu oproepen. Je ziet dan boven een van de druktoetsen het wordt ‘uitleg’ verschijnen. Tik deze optie aan en bekijk de korte uitleg rondom de betreffende functie.

 

Kenmerken van de Remeha iSense klokthermostaat

Zo eenvoudig als de bediening van de iSense is, zo uitgebreid zijn de mogelijkheden op het gebied van klokprogramma’s. De Remeha iSense beschikt namelijk over twee klokprogramma’s en zestien programmeerbare vakantieprogramma’s. Daarnaast zitten er nog een dag- en nachtstand, vorstbeveiliging, zomerstand en een openhaardstand op het apparaat. Deze veelzijdige alleskunner is te combineren met elk type Remeha cv-ketel. Er vindt directe communicatie plaats tussen de ketel en de klokthermostaat dankzij het gebruik van opentherm-technologie.

 

Wil je ook een Remeha iSense klokthermostaat aanschaffen? Bij ons bestel je altijd gemakkelijk online waarbij je profiteert van een snelle levering. Voor 23.00 uur besteld, betekent namelijk de volgende werkdag al in huis.