Honeywell Modulerende Thermostaat

Wifi thermostaten

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina

Heb je een cv-ketel met een Opentherm communicatieprotocol? Dan heb je ook een modulerende thermostaat nodig. Van het merk Honeywell heb je dan bij ons de keuze uit drie verschillende types modulerende thermostaten: de Round Heat/Cool, de Round Connected Modulation en de Chronotherm Wireless Modulation. Een modulerende thermostaat van Honeywell berekent de hele tijd de gewenste temperatuur voor de cv-ketel. Wat die gewenste temperatuur is, heeft te maken met de temperatuur in de ruimte en de voorgeprogrammeerde instellingen. De thermostaat geeft de uitkomst hiervan weer door aan de cv-ketel. Die regelt zo het vermogen modulerend zodat je kamer op een uiterst efficiënte en energiezuinige manier verwarmd wordt.

 

Een Honeywell thermostaat houdt je ketel op temperatuur

Als je een Honeywell modulerende thermostaat hebt, dan maakt de bijbehorende cv-ketel het water in één keer heel warm. Vervolgens zorgt de ketel ervoor dat het water op temperatuur blijft. Zet je de verwarming hoger, dan put je ketel uit het water dat al verwarmd is. Hiermee bespaar je veel meer energie dan met een ketel die gebruikmaakt van het aan/uit-protocol. Je hebt natuurlijk wel een modulerende cv-ketel nodig voor een modulerende thermostaat.

 

Een modulerende thermostaat van Honeywell kopen

Je hebt bij wifithermostaten.nl de keuze als het gaat om een Honeywell modulerende thermostaat. Wordt het de Round Heat/Cool, de Round Connected Modulation of de Chronotherm Wireless Modulation? Als je het lastig vindt om zelf de juiste keuze te maken, laat je dan adviseren door één van onze experts. Iedereen die bij ons werkt is specialist op het gebied van thermostaten en we helpen je dan ook graag. En heb je hulp nodig bij de installatie van je Honeywell modulerende thermostaat? Maak dan gebruik van onze handige installatieservice

Ook een Honeywell modulerende thermostaat aanschaffen om nog energiezuiniger om te gaan met de warmte in je huis? Bij wifithermostaten.nl bestel je hem gemakkelijk online en weet je zeker dat je je aankoop snel in huis hebt. Voor 23.00 uur besteld, is morgen al in huis.