Remeha Modulerende Thermostaat

Wifi thermostaten

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Voor een cv-ketel met een Opentherm communicatieprotocol is het handig om een modulerende thermostaat aan te schaffen. Zoek je naar een Remeha modulerende thermostaat?  Dan heb je bij wifithermostaten.nl drie opties: de Remeha iSense, de Remeha iSense RF en de Remeha qSense. Met een modulerende thermostaat van Remeha is het apparaat continu bezig om de gewenste temperatuur voor de cv-ketel toe te passen. De thermostaat meet de temperatuur van de lucht en vergelijkt die van de ingestelde temperatuur. Het verschil tussen deze twee waardes bepaalt of de verwarming automatisch hoger of lager wordt gezet. Het vermogen wordt zo op een modulerende manier aangepast zodat je kamer uiterst efficiënt en energiezuinig verwarmd wordt.

 

Een Remeha thermostaat houdt je ketel op temperatuur

Heb je een Remeha modulerende thermostaat aangeschaft, dan maakt de cv-ketel het water in één keer heel warm. Het enige wat de ketel dan nog hoeft te doen is ervoor zorgen dat het water op temperatuur blijft. Als je de verwarming een graadje hoger zet, gebruikt je ketel het water dat al verwarmd was. Hiermee bespaar je veel energie. Natuurlijk is een modulerende cv-ketel wel noodzakelijk als je ook een modulerende thermostaat hebt.

 

Een modulerende thermostaat van Remeha aanschaffen

Je kan bij wifithermostaten.nl uit drie opties kiezen bij een modulerende thermostaat. Ga je voor de Remeha iSense, de Remeha iSense RF of de Remeha qSense? Als de verschillen hiertussen je niet direct duidelijk zijn of als je meer informatie wil, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Laat onze experts je adviseren, want bij ons vind je alleen maar specialisten op thermostaatgebied. Heb je toevallig ook hulp nodig bij de installatie van je Remeha modulerende thermostaat? Kies dan voor onze praktische installatieservice.

 

Schaf ook een Remeha modulerende thermostaat aan en ga nog energiezuiniger om met de warmte in je huis. Bestel bij wifithermostaten.nl gemakkelijk online en ontvang je aankoop snel in huis. Als je voor 23.00 uur bestelt, heb je je product morgen al binnen.