Opentherm thermostaten

Alle thermostaten

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina

Opentherm: alles wat je moet weten

Bij een slimme thermostaat die gebruikmaakt van Opentherm-technologie vindt er communicatie plaats tussen je cv-ketel en thermostaat waarbij het niet noodzakelijk is dat die twee apparaten van dezelfde fabrikant zijn. Je cv-ketel wordt dan modulerend aangestuurd, wat betekent dat je cv-systeem niet opwarmt tot onnodig hoge temperaturen. Je huis verwarm je op die manier gelijkmatig.

 

Opentherm-technologie

Bij Opentherm-communicatie wordt een normale tweedraads kabel gebruikt. Zo voorzien de cv-ketel en de thermostaat elkaar in twee richtingen van de benodigde informatie. Het gevolg is een accurate en energiezuinige warmteregeling. Let op dat niet elke modulerende ketel met Opentherm werkt. Zoek je dus naar een slimme thermostaat voor je modulerende ketel, laat je dan vooraf goed adviseren. Neem contact op met onze experts voor meer informatie.

 

Opentherm thermostaat bij wifithermostaten.nl

Bij ons vind je een ruim aanbod thermostaten die gebruikmaken van Opentherm-technologie. We hebben slimme thermostaten van het merk Honeywell, Tado, Remeha, Nest, Nefit en Plugwise. Kies het apparaatje dat het beste past binnen je eisenpakket en je beschikbare budget. Kom je er niet direct uit? Onze specialisten helpen je graag met het maken van je keuze. En wil je hulp bij installatie? Ook dat is zo geregeld, gemakkelijk via onze installatieservice.

 

Slimme thermostaten

Met een slimme thermostaat zorg je voor extra comfort in huis. Voortaan bedien je je verwarming via een handige app. Het maakt dan niet meer uit waar je bent als je je verwarming gaat bedienen. Sommige apparaten maken ook gebruik van geofencing, zodat ze zien of je wel of niet thuis bent. Vervolgens past het systeem daar dan de temperatuur in huis op aan, zodat je nooit onnodig energie verbruikt.

 

Wil je ook een Opentherm thermostaat aanschaffen? Bij ons bestel je die gemakkelijk online. Als je voor 23.00 uur bestelt, dan heb je hem de volgende dag al in huis (mits het apparaatje bij ons voorradig is natuurlijk).