Honeywell Opentherm Thermostaat

Alle thermostaten

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Wil je dat je kamer op een gelijkmatige manier verwarmd wordt? Kies dan voor een opentherm thermostaat. Die maakt namelijk gebruik van opentherm-technologie waardoor er communicatie tussen je cv-ketel en thermostaat plaatsvindt. Het is hierbij niet noodzakelijk dat je thermostaat en cv-ketel van dezelfde fabrikant zijn. Zo kun je een Honeywell opentherm thermostaat dus prima combineren met een ketel van bijvoorbeeld Vaillant. Met een opentherm thermostaat van Honeywell stuur je je cv-ketel modulerend aan. Dat betekent dat je je cv-systeem niet opwarmt tot onnodig hoge temperaturen. Op die manier verwarm je je huis gelijkmatig en comfortabel.

 

Wat is opentherm-technologie?

Bij opentherm-communicatie heb je een normale tweedraads kabel zodat de cv-ketel en de thermostaat elkaar in twee richtingen van de benodigde informatie voorzien. Hiermee krijg je een accurate en energiezuinige regeling van de warmte. Je hoeft geen ketel te hebben van hetzelfde merk als je een Honeywell opentherm thermostaat aanschaft, maar je ketel moet wel kunnen werken met het opentherm-protocol. Laat je daarom vooraf goed door ons adviseren. Onze experts voorzien je graag van meer informatie.

 

Honeywell opentherm thermostaat kopen bij wifithermostaten.nl

We hebben een ruim aanbod thermostaten in ons assortiment die gebruikmaken van opentherm-technologie. Van het merk Honeywell heb je bij ons de keuze uit vier opties: de Honeywell Lyric T6, de Honeywell Lyric T6R, de Honeywell Evohome Wi-Fi single Opentherm en de Honeywell Round connected module. Kies het apparaat dat het beste past binnen je eisenpakket en je beschikbare budget. Kom je er niet direct uit? Onze specialisten helpen je graag met het maken van je keuze. En hulp bij installatie regel je gemakkelijk via onze installatieservice.

 

Wil je ook een Honeywell opentherm thermostaat aanschaffen? Bij ons schaf je hem gemakkelijk online aan. Wie voor 23.00 uur bestelt, heeft de thermostaat de volgende dag al in huis (mits het apparaat natuurlijk bij ons voorradig is).