Nefit Opentherm Thermostaat

Alle thermostaten

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Als je op zoek bent naar een thermostaat die je kamer op een gelijkmatige manier verwarmt, kies dan voor een opentherm thermostaat; bijvoorbeeld van het merk Nefit. Zo’n thermostaat maakt gebruik van opentherm-technologie. Hierdoor is er communicatie tussen je cv-ketel en je thermostaat. Je thermostaat en cv-ketel hoeven overigens niet van dezelfde fabrikant zijn. Zo kun je een Nefit opentherm thermostaat dus prima combineren met een ketel van een geheel ander merk. Zolang de ketel ook opentherm ondersteunt, is dat zo geregeld. Met een opentherm thermostaat van Nefit stuur je je cv-ketel op een modulerende manier aan. Je cv-systeem warmt daarbij niet op tot onnodig hoge temperaturen. Het voordeel? Je verwarmt je huis zo gelijkmatig en comfortabel.

 

Wat houdt opentherm-technologie in?

Als je gebruikmaakt van opentherm-communicatie, dan is er een normale tweedraads kabel tussen je cv-ketel en de thermostaat. Op die manier kunnen ze elkaar in twee richtingen van de gewenste informatie voorzien. Hiermee krijg je een accurate en energiezuinige regeling van de warmte. Laat je vooraf altijd goed adviseren welke thermostaat in jouw situatie het meest geschikt is. Onze experts geven je graag uitgebreide informatie.

 

Nefit opentherm thermostaat kopen bij wifithermostaten.nl

We hebben een ruim aanbod thermostaten van verschillende merken in ons assortiment die voorzien zijn van opentherm-technologie. Zoek je specifiek naar een opentherm thermostaat van Nefit? Dan kom je in onze webshop uit op de Nefit Easy + Connect. Dankzij de Connect-module is de Nefit Easy geschikt voor ketels met opentherm. Deze slimme thermostaat bespaart jou extra energieverbruik, aangezien hij is voorzien van aanwezigheidsdetectie. Het apparaat ziet welke telefoons wel en niet in huis zijn en past daar de gewenste temperatuur op aan. Mocht je hulp nodig hebben bij het installeren, maak dan gebruik van onze installatieservice.

 

Ook een Nefit opentherm thermostaat online bij wifithermostaten.nl kopen? Als je voor 23.00 uur bestelt, heb je hem de volgende dag al in huis.