Remeha Opentherm Thermostaat

Alle thermostaten

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Met een opentherm thermostaat van Remeha verwarm je je kamer op een gelijkmatige manier. Dat heeft te maken met het feit dat zowel de ketel als de thermostaat gebruik maken van opentherm-technologie. Er vindt dan communicatie plaats tussen je cv-ketel en je thermostaat. Beide apparaten hoeven overigens niet van hetzelfde merk of dezelfde fabrikant zijn. Zo kun je een Remeha opentherm thermostaat ook gewoon verbinden met een ketel van een compleet ander merk. Het enige wat wel benodigd is, is dat de ketel ook opentherm ondersteunt. Met het systeem stuur je je cv-ketel op een modulerende manier aan. Je cv warmt daarbij niet op tot onnodig hoge temperaturen.

 

Wat is opentherm-technologie?

Bij opentherm-communicatie zit er een normale tweedraads kabel tussen je thermostaat en je cv-ketel. Daardoor voorzien ze elkaar in twee richtingen van de gewenste informatie. Je krijgt zo een accurate en energiezuinige regeling van de warmte in je huis. Zorg er wel voor dat je je vooraf goed laat adviseren welke thermostaat voor jou het meest geschikt is. Vraag het aan onze experts: zij geven je graag de informatie die je nodig hebt.

 

Koop je opentherm thermostaat van Remeha bij wifithermostaten.nl

In onze webshop vind je een ruim aanbod open therm thermostaten van verschillende merken. Zoek je specifiek naar een Remeha opentherm thermostaat? Dan moet je de Remeha eTwist hebben. Daarmee stel je je verwarming in wanneer het jou uitkomt. Het maakt niet uit waar je je bevindt, want deze slimme thermostaat kun je bedienen via een app. Handig als je niet thuis bent en al wel de verwarming aan wilt zetten. Zou je graag hulp krijgen bij het installeren van deze thermostaat, schakel dan onze installatieservice in.

 

Bestel ook je Remeha opentherm thermostaat online bij wifithermostaten.nl. Als je vandaag voor 23.00 uur bestelt, heb je je aankoop de eerstvolgende werkdag al in huis.