Atag Thermostaat

Wifi thermostaten

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De Atag One is dé slimme thermostaat waarmee je je hele huis efficiënt opwarmt. Je sluit het apparaatje aan op je wifi-netwerk en je Atag ketel zodat je de temperatuur zelfs van buiten je huis regelt. Gewoon met behulp van de bijbehorende app voor op je tablet of smartphone. Er is veel aandacht besteed aan het design van de thermostaat. Hij is daardoor modern, strak en past moeiteloos binnen elke woonstijl.

 

Lagere energiekosten

Aangezien je met de Atag thermostaat alleen nog maar stookt op de momenten dat het nodig is, bespaar je aanzienlijk op je energierekening. Je hebt verder ook niets te maken met contracten en abonnementsvormen. Daarnaast is het systeem heel makkelijk te installeren en te bedienen. Geen ingewikkelde opties waarbij je ellenlange handleidingen moet lezen. Je regelt het allemaal onbezorgd via de app. Op het apparaat zelf zit verder een touch screen, dus ook daar is het niet moeilijk om de temperatuur hoger of lager te zetten.

 

Slimmer dan slim

De Atag One denkt voortdurend met je mee. Zo geeft hij bijvoorbeeld meldingen als er storingen zijn of als het water moet worden bijgevuld. Ook de installateur krijgt bij een storing een melding, zodat hij precies weet wat er speelt. Aanwezigheidsdetectie van de Atag One zorgt ervoor dat het apparaat weet of je wel of niet thuis bent. Andere handige functies van de Atag One zijn de ingebouwde vorstbeveiliging en de legionellabeveiliging (handig als je bijvoorbeeld een langere tijd bent weggeweest).

 

Compatibiliteit

De Atag One thermostaat is specifiek geschikt voor Atag toestellen uit de Q-, E- en A-serie vanaf 2010. Alleen de Q-Solar valt daar niet onder. Wil je ook een Atag One kopen om de temperatuur in huis automatisch te regelen? Onze specialisten adviseren je graag. Bestel hem eenvoudig via onze webshop. Voor 23.00 uur besteld, betekent morgen al in huis!