Honeywell Draadloze Thermostaat

Wifi thermostaten

Product 1 tot 15 van totaal 28

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Product 1 tot 15 van totaal 28

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ben je op zoek naar een Honeywell draadloze thermostaat? Bij wifithermostaten.nl heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. Als specialisten op het gebied van de nieuwe generatie thermostaten, zijn we in staat je goed te adviseren bij elke aankoop. We beschikken over uitgebreide vakkennis en interesseren ons voor elk vraagstuk op het gebied van slimme thermostaten en andere connected devices. Zoals bijvoorbeeld de verschillende draadloze thermostaten van Honeywell.

 

Honeywell Round draadloze thermostaat

De Honeywell Round Wireless is een vrij eenvoudige draadloze thermostaat. Je plaatst hem op elke gewenste plek in huis en bedient hem vanaf elke plek ter wereld. Met behulp van de Honeywell Total Connect Comfort App bedien je je verwarming gemakkelijk via wifi. Een eenvoudige maar optimale oplossing die zorgt voor maximale controle en gebruiksgemak.

 

Honeywell slimme thermostaat: Lyric

De Honeywell Lyric is een draadloze thermostaat die zich aanpast aan je agenda, je huis slimmer maakt en je helpt om energie te besparen. Is je thermostaat verbonden met de Lyric app? Dan zorgt geofencing ervoor dat de temperatuur automatisch wordt aangepast op basis van de locatie van je smartphone. Dat betekent dus altijd thuiskomen in een comfortabel huis en nooit meer onnodig energie verspillen. De Lyric T6 slimme thermostaat werkt met Apple HomeKit en Samsung SmartThings zodat je nog eenvoudiger je connected apparatuur in huis bedient.

 

Wil je ook een Honeywell slimme thermostaat aanschaffen maar weet je niet precies welke voor jouw situatie het meest geschikt is? Onze experts zijn je graag van dienst. Neem contact op zodat we je goed kunnen helpen. Zo weet je zeker dat je een thermostaat van Honeywell vindt die het beste bij je past. Als je vanavond voor 23.00 uur bestelt, heb je je apparaat morgen al in huis. Zie je op tegen het installeren van je nieuwe draadloze thermostaat? Ook daar helpen onze specialisten je graag bij. Neem dan even contact met ons op.