Honeywell Lyric

Wifi thermostaten

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina

Honeywell Lyric T6 slimme thermostaat

Of je nu op het strand zit of achter je bureau: met de Honeywell Lyric T6 bedien je je verwarming overal en altijd. De thermostaat past zich aan je agenda aan, helpt je om energie te besparen en maakt je huis gewoonweg slimmer. Ontwikkeld door de beste engineers van Honeywell zodat jij voortaan eenvoudig de controle behoudt over je wooncomfort. Waar je je op dat moment dan ook bevindt.

 

Geofencing met de Honeywell Lyric T6

Profiteer van locatiegebaseerde temperatuurregeling, ofwel geofencing. Als je thermostaat met de Lyric app verbonden is, zorgt geofencing ervoor dat de temperatuurinstelling van de thermostaat automatisch aangepast wordt en wel op basis van de locatie van je smartphone. Verspil geen energie meer als je niet thuis bent en kom voortaan binnen in een warm en comfortabel huis.

 

Stel een weekprogramma in

Honeywell stelt je in staat om een 7-daags programma in te stellen voor de temperatuur in je huis. Zodat bijvoorbeeld elke avond om elf uur de verwarming automatisch lager gaat. Maar de ene dag is natuurlijk de andere niet en het leven is soms onvoorspelbaar. Je wijzigt dan ook gemakkelijk de instelling van de temperatuur in huis op het moment dat je plannen wijzigen. Zo blijft het ook warm in huis op het moment dat je vrienden tot laat in de nacht blijven plakken.

 

Samenwerking met andere apparaten

De Honeywell Lyric T6 werkt goed samen met andere apparaten zoals de Apple HomeKit en de Samsung SmartThings. Het maakt het nog eenvoudig om al je slimme apparatuur in huis te bedienen.

 

Wil je ook een Honeywell Lyric T6 slimme thermostaat kopen? Bij wifithermostaten.nl heb je het zo geregeld. Weet je niet zeker of dit apparaat voor jouw situatie geschikt is? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij zijn je graag van dienst.