Honeywell Round thermostaat

Wifi thermostaten

9 Artikel(en)

per pagina

9 Artikel(en)

per pagina

Wil je de verwarming in huis voorzien van slimme technologie maar wil je niet meteen veel geld uitgeven? De Honeywell Round Connected is een eenvoudige en betaalbare thermostaat. Met de bijbehorende app plan en controleer je je verwarming. Of gebruik gemakkelijk de draaiknop op het apparaat zelf om de temperatuur bij te stellen.

 

Overal toegang tot je verwarmingsapparatuur

Twijfel je of je vanochtend de verwarming wel hebt uitgezet en wil je even controleren of hij nog brandt? Het maakt niet uit waar je bent want via de Total Connect Comfort app bedien je je verwarming waar je ook bent.

 

Gemakkelijke bediening in huis

Ben je gewoon thuis en wil je snel de temperatuur aanpassen? Deze thermostaat bedien je ook gemakkelijk op het apparaat zelf. Draai de draaiknop met de klok mee om de temperatuur te verhogen. Hij is voorzien van een fris en modern design, zodat hij bij elke woonstijl past. Schermverlichting zorgt ervoor dat je alle informatie gemakkelijk afleest.

 

Energie besparen met de Honeywell Round thermostaat

Ongeveer 75% van de energie die in huis verbruikt wordt gaat naar de verwarming en warm water. Met de Honeywell Round thermostaat verlaag je je energiekosten. Je regelt dan namelijk zelf de verwarming per kamer in huis.

 

Wil je ook een Honeywell Round aanschaffen? Laat je dan informeren en adviseren door de specialisten van wifithermostaten.nl. Of bestel direct een exemplaar online in onze webshop. Als je voor 23.00 uur vanavond bestelt, heb je hem morgen al in huis. Installeren doe je gemakkelijk zelf, maar zie je dat niet zo zitten? Maak dan gebruik van onze handige installatieservice.