Nefit Slimme Thermostaat

Wifi thermostaten

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Ook op het gebied van slimme thermostaten zit je goed bij Nefit. Een slimme thermostaat van dit merk laat je gemakkelijk de temperatuur in huis regelen. Bovendien ziet het apparaat er ook nog eens erg strak en chique uit. Met behulp van een app bedien je je thermostaat vanaf elke gewenste plek en stel je voor elke minuut van de dag de gewenste temperatuur in.

 

Een slimme thermostaat van Nefit is zelflerend

De slimme thermostaat van Nefit is de Nefit Easy: een zelflerend apparaat dat je op afstand bedient met behulp van de app. Het apparaat ziet aan de aanwezige smartphones in huis wie er thuis is en stelt de verwarming dan automatisch in op de juiste temperatuur. Hierdoor bespaar je energie want het systeem schakelt direct lager als er dus niemand thuis is.

 

Automatische meldingen

Is er iets aan de hand met je ketel of dreigt dat te gaan gebeuren? Dan geeft de app je een seintje op je smartphone dat je cv-toestel niet goed werkt. Het handige is dat je de melding door kan sturen naar je installateur, zodat hij direct weet wat er aan de hand is en wat hij moet doen om het op te lossen. Een Nefit wifi thermostaat is dan ook een zeer vernuftig apparaat waarmee je extra comfort je huis binnenhaalt.

 

Let op: heb je een Nefit Ecomline, dan past de Nefit Easy slimme thermostaat niet direct op je ketel. Maar dat los je op door de Nefit Easy Connect te gebruiken. Ideaal voor oudere Nefit ketels en Opentherm ketels van andere fabrikanten.

 

Slimme thermostaat van Nefit kopen

Wil je ook een Nefit thermostaat kopen die gebruikmaakt van slimme technologie? In onze webshop kan dat heel eenvoudig. Als je voor 23.00 uur bestelt en het is op voorraad, heb je je product de volgende dag al in huis. Dat is altijd supersnel geregeld dus.