Nefit Easy

Wifi thermostaten

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Als je op zoek bent naar een slimme thermostaat voor een Nefit ketel, dan kom je uit bij de Nefit Easy thermostaat. Zoals de naam al zegt: met dit apparaat regel je heel gemakkelijk de temperatuur in huis. De bediening is uiterst eenvoudig, zodat je overal en altijd via de bijbehorende app de temperatuur instelt. Stel je voorkeuren in of pas de temperatuur op het laatste moment aan: bijvoorbeeld als je nog op kantoor bent en straks thuis wil komen in een warm huis.

Slimme mogelijkheden met een Nefit Easy thermostaat

De Nefit Easy beschikt over zeer slimme functies, zoals bijvoorbeeld aanwezigheidsdetectie. Op basis van je smartphone weet het apparaat of je wel of niet thuis bent en stelt dan je temperatuurvoorkeur in. Daarnaast reageert hij alerter dan gewone thermostaten en communiceert hij veilig zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je privacy. Is er een storing of dreigt er iets kapot te gaan aan je ketel? De Nefit Easy stuurt je een melding via de app die je direct aan je onderhoudsmonteur door kan sturen. 

Energie besparen

Als je gebruik maakt van de Easy app, krijg je een secuur inzicht in het gasverbruik van je ketel. De Easy thermostaat draagt automatisch bij aan de verlaging van je gasverbruik dankzij de aanwezigheidsdetectie en andere slimme oplossingen. Verder bevat het apparaat een eco-indicatie. Op het display van de thermostaat licht dan een groen blaadje op ten teken dat je goed en zuinig bezig bent.

De Nefit Easy slimme thermostaat past op alle nieuwe Nefit ketels. Heb je een oudere ketel van Nefit of een ander merk ketel (die wel Opentherm ondersteunt)? Met behulp van Nefit Easy Connect is het systeem dan ook in jouw huis te gebruiken. Je hebt dan een extra kastje dat zorgt voor de draadloze verbinding met je ketel. 

Wil je ook een Nefit Easy kopen? Bestel dan gemakkelijk en snel je thermostaat in onze webshop. Voor 23.00 besteld, is de volgende al in huis!