Nest Thermostaat

Wifi thermostaten

5 Artikel(en)

per pagina

5 Artikel(en)

per pagina

Nest is de toekomst!

Ben je van plan om een slimme thermostaat te gaan kopen? Dan heb je de keuze uit verschillende merken en modellen. Een van de merken die wij adviseren is de Nest thermostaat die geschikt is voor Opentherm en aan/uit-ketels. Met behulp van de Nest app op je smartphone of tablet bedien je de thermostaat op afstand. Handig is verder ook dat je de Google Nest thermostaat ook met andere slimme apparaten in huis combineert. Dat wordt dus nog comfortabeler leven.

 

Wat is een Nest thermostaat?

De Nest thermostaat past zich automatisch aan je leefritme aan. Na installatie programmeert hij zichzelf al na ongeveer één week. Steeds als je de verwarming hoger of lager zet, leert het apparaat ervan. Ook als je niet thuis bent, bedien je je verwarming en thermostaat. Gebruik de bijbehorende app op je telefoon om op kantoor alvast de verwarming thuis lekker te laten branden, een kwartiertje voordat je thuis zal zijn.

 

Inzicht in je verbruik

De Nest app toont je precies hoeveel energie je verbruikt en je krijgt een maandelijks rapport waar alles overzichtelijk staat weergegeven. Daarnaast heeft de Nest slimme thermostaat nog andere handige functies. Zo leert hij bijvoorbeeld hoe lang het duurt om je huis op te warmen of hoe tochtig het is. Zo verbruik je alleen de noodzakelijke energie.

 

Samenwerken met andere apparaten

Een Google Nest thermostaat koppel je ook gemakkelijk aan andere slimme apparaten, zoals producten van Whirlpool en Philips Hue lampen. Zo maak je je huis alsmaar slimmer en profiteer je van het comfort dat al deze apparaten je bieden. Ook een Nest thermostaat kopen? Bestel hem dan in onze webshop. Als je dat voor elf uur vanavond doet, heb je hem morgen al in huis.