Netatmo Thermostaat

Wifi thermostaten

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina

Ben je op zoek naar een slimme thermostaat? Als je kiest voor de Netatmo thermostaat weet je zeker dat je goed zit. Met deze intelligente thermostaat bespaar je gemiddeld 37% energie bij het verwarmen van je woning. En je regelt het allemaal op afstand: gewoon vanuit je bed of zelfs vanaf de andere kant van de wereld.

 

Waarom kiezen voor een Netatmo thermostaat?

De slimme Netatmo thermostaat is voorzien van een elegant design van Philippe Starck. Dat zorgt ervoor dat het apparaatje er strak en modern uit ziet. Maar je wilt natuurlijk wel meer dan alleen maar mooi. Een thermostaat moet nu eenmaal ook gewoon goed en makkelijk werken. Gelukkig hoef je je daar in helemaal geen zorgen over te maken. Maak kennis met het comfort van slimme verwarming in je huis en bespaar tegelijkertijd flink op je energiekosten. Het ideale is dat je je verwarming gemakkelijk op afstand kan controleren met de bijbehorende app. Maar het apparaat leert daarnaast ook automatisch van jouw gewoontes. Na verloop van tijd weet de Netatmo dat je waarschijnlijk rond een bepaalde tijd thuis gaat komen en warmt hij vlak daarvoor je woonkamer alvast op.

 

Eenvoudige installatie van de Netatmo thermostaat

Een Netatmo thermostaat is compatibel met een groot aantal cv-ketels en verwarmingspompen: in totaal wel meer dan 1000 soorten. In nog geen 20 minuten heb je hem zelf geïnstalleerd en het handige is dat je er helemaal geen IT-skills voor nodig hebt. Zou je toch liever hulp bij installatie krijgen? Maak dan gebruik van onze praktische installatieservice. Een thermostaat van Netatmo kan ook met allerlei andere slimme devices in je woning samenwerken. Zoals bijvoorbeeld een beveiligingscamera of een weerstation. En via IFTTT en Apple HomeKit zijn nog veel meer apparaten mogelijk.

 

Wil je ook een Netatmo thermostaat kopen? Bestel hem dan bij ons voor 23.00 uur online. Je hebt je aankoop dan de eerstvolgende werkdag al in huis.