Plugwise Anna Thermostaat

Wifi thermostaten

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De slimme thermostaat die ontwikkeld is door het bedrijf Plugwise heet Anna. Deze thermostaat is in tegenstelling tot vele andere thermostaten zowel geschikt voor aansluiting op modulerende ketels met Opentherm als op cv-ketels die gebruikmaken van een aan/uit-signaal. Speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt zodat je profiteert van oer-Hollandse kwaliteit.

 

Zelflerend systeem

De Anna thermostaat is zelflerend. Dat houdt in dat het apparaatje leert van jouw gedragingen op het gebied van het verwarmen van je huis. Je hebt de mogelijkheid om zelf voorkeursinstellingen in te voeren. Bijvoorbeeld hoe warm het moet zijn als je thuis bent. Anna maakt gebruik van geofencing. Zo ziet je thermostaat of jij (of iemand anders uit je huishouden) in de buurt is. En past daar uiteraard de temperatuur op aan. Ook houdt Anna rekening met de buitentemperatuur. Zo is de temperatuur in huis altijd aangenaam voor je.

 

Prachtig vormgegeven, makkelijk te bedienen

De Anna thermostaat is met passie en zorg ontworpen. Ze valt haast niet op als ze aan de muur hangt, maar als het scherm oplicht ziet ze er toch super gelikt uit. Je stuurt het apparaatje aan via je smartphone of tablet, maar je kan haar ook gewoon aanraken om het warmer of kouder in huis te maken. 

 

Besparen op je energierekening

Een van de voordelen van de Anna thermostaat is dat je flink wat geld bespaart op je energierekening. Je verwarming staat nu namelijk nooit meer onnodig aan. In de app kun je ook nog kiezen voor je gewenste bespaarmodus. Als je vooral comfort zoekt schakel je die optie in. Wil je duurzaam leven zonder te veel op het gebied van comfort te verliezen? Dan kies je voor eco. En met de optie Green Crusader ben je helemaal goed bezig op het gebied van duurzaamheid.

 

Wil je ook een Plugwise Anna thermostaat in je huis? Bij ons bestel je dit apparaat gemakkelijk online. Als ze op voorraad is en je bestelt voor 23.00 uur, dan heb je haar de volgende dag al in huis.