Remeha Thermostaat

Wifi thermostaten

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Alles op een rij

Heb je een Remeha cv-ketel en ben je op zoek naar een bijpassende slimme thermostaat? Dan is de draadloze thermostaat van Remeha voor jou de perfecte keuze. Deze is zeer gemakkelijk in gebruik en bedienbaar via de bijbehorende app. Maar ook op het apparaat zelf stel je probleemloos een hogere of lagere temperatuur in.

 

Remeha eTwist thermostaat

Kies ook voor de Remeha eTwist thermostaat en profiteer van de vele voordelen die dit apparaat je te bieden heeft. Regel de temperatuur in huis snel en moeiteloos. Het maakt daarbij niet uit op welke plek je bent, zolang je de bijbehorende app maar gebruikt. Deze thermostaat is uiteraard toepasbaar op alle cv-ketels van Remeha, maar daarnaast is hij ook geschikt voor Opentherm en aan/uit-toestellen van andere fabrikanten.

 

Comfort en gebruiksgemak

De eTwist is niet alleen erg praktisch, ook de vormgeving mag er wezen. Kijk maar eens hoe modern en strak hij eruit ziet. Zo hoef je je thermostaat niet langer te verstoppen, maar maak je hem een volwaardig onderdeel van je interieur. Verder stond bij de ontwikkeling van deze Remeha slimme thermostaat jouw gebruiksgemak centraal. Dat resulteerde in een bedieningsinterface met een groot kleurendisplay. Draaien en drukken is voldoende en de menubediening is overzichtelijk vormgegeven.

 

eTwist app

Je kan met meerdere personen uit je gezin verbinding maken via de app, zodat iedereen de thermostaat kan bedienen indien nodig. Als je deze slimme thermostaat van Remeha aan een buitensensor koppelt, is het ook mogelijk om de temperatuur in huis weersafhankelijk te regelen. Voeg daar nog de meerdere klokprogramma’s en het vakantieprogramma aan toe en je begrijpt dat je met deze thermostaat heel veel mogelijkheden en opties hebt.

 

Wil je ook een Remeha thermostaat aanschaffen? Bij ons bestel je altijd gemakkelijk online. Profiteer van onze snelle levering, want voor 23.00 uur besteld betekent morgen al in huis.