Salus Thermostaat

Wifi thermostaten

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Let op! De Salus IT500 wordt niet meer geleverd.

Wij adviseren u te kiezen voor uit onderstaande thermostaten:

 

 

 

Zoek je een slimme thermostaat die ook nog eens betaalbaar is? Dan is een Salus thermostaat voor jou wellicht een geschikte optie. Het is een prijsvriendelijke thermostaat, speciaal geschikt voor aan/uit-toestellen. Met behulp van een gateway krijgt hij toegang tot internet zodat je vanaf waar je ook bent de temperatuur regelt: eenvoudig via de bijbehorende app voor op je smartphone of tablet.

 

Functionaliteiten Salus thermostaat

Een Salus thermostaat is één van de smarthome producten uit de Salus Controls collectie. Hij beschikt over alle moderne functionaliteiten die je mag verwachten. Je bedient de thermostaat zeer gemakkelijk en daarbij is hij ook nog eens uiterst betaalbaar. De programma’s in de app zijn heel makkelijk in te stellen zodat je je huis alleen verwarmt op de momenten dat dat nodig is. Daarnaast is de Salus iT500 een mobiel apparaat want je neemt hem mee naar elke kamer in huis. Heb je ook koeling in huis? Ook die stuur je gewoon aan via deze thermostaat.

 

Installeren en programmeren

Maak gebruik van de handige app en programmeer een schema zodat je thermostaat weet op welke momenten de verwarming aan of juist uit moet gaan. Het systeem is compatibel met veel ketels en pompen. Weet je niet zeker of jouw cv-ketel ook aan te sturen is door de Salus thermostaat? Laat weten aan onze specialisten welke ketel je hebt en zij zoeken het voor je uit.