Tado Thermostaat

Wifi thermostaten

6 Artikel(en)

per pagina

6 Artikel(en)

per pagina

Tado thermostaat kopen

 

Zoek je naar manieren om je huis comfortabeler en slimmer te maken? Met een tado thermostaat regel je de temperatuur in huis gemakkelijk via een app. Zo verwarm je je huis alleen op de momenten dat dat nodig is. Niet alleen ervaar je dan veel meer wooncomfort, je bent ook nog eens goed bezig voor je portemonnee. Je energierekening wordt namelijk lager doordat je minder vaak onnodig stookt.

 

Tado thermostaat V3

Met de tado V3 is het warm op het moment dat je thuiskomt en gaat het systeem automatisch uit als de laatste bewoner het huis verlaten heeft. De tado thermostaat leert jou en je huisgenoten na verloop van tijd kennen zodat de verwarming automatisch op de juiste tijdstippen aan of uit gaat. Met behulp van je smartphone stel je ook complete klokprogramma’s in, maar daarnaast houdt de app ook in de gaten of je (op basis van je telefoonlocatie) wel of niet thuis bent. Op het apparaat zelf zit ook een LED-display, dus als je wil stel je de temperatuur ook via de thermostaat zelf in.

 

Tado radiatorknoppen

Breid je tado systeem verder uit met slimme radiatorknoppen. Daarmee is het mogelijk om per kamer (of zone) in je huis de temperatuur in te stellen en te programmeren. Vaak wil je dat het in de badkamer behaaglijk warm is, terwijl je in de slaapkamer juist wat meer koelere lucht wil ervaren. Met behulp van de radiatorknoppen en de tado app is het in een handomdraai geregeld.

 

Tado Combi Pack

Wil je direct goed aan de slag met energie besparen op je stookkosten? Kies dan voor het tado combi pack. Het bestaat uit een tado thermostaat, een bridge en vier radiatorknoppen. Installeer de app op je telefoon en je zult zien hoe gemakkelijk het allemaal werkt.

 

Wil je ook een tado kopen, neem dan een kijkje in onze webshop en bestel eenvoudig online. Je loopt geen enkel risico want als je niet tevreden bent, stuur je je product binnen 55 dagen na aankoop kosteloos retour.